İstanbulda güvenilir medyum veya hoca bilen var mı?

İstanbulda güvenilir medyum veya hoca bilen var mı? İstanbulda güvenilir bir medyum veya hoca arıyorsanız kullanıcı yorumları size yardım edecektir.

280 Yorum yapıldı

  1. Bütün işlerim ters gidiyordu ne yapsam işin içinden çıkamadım sonra medyum sedat hocayı aradım çok ilgilendi ve onun sayesinde işlerim de huzurum da yerine geldi

  2. medyum elife hocanın ellerindeysen kesinlikle düzelirsin. çünkü kendisi benim 3 yıldır görüştüğüm irtibatta olduğum hocam 🙂 ne dese hepsi doğru ne yol gösterirse hepsi doğru yol aramadan biilemezsiniz tabi 0541 233 23 33

  3. ben çok şey yapmak istiyorum çok hayallerim var ama bir o kadarda bela eksik olmadı başımdan durup düşünüyordum bir insanın başına bunca şey nasıl gelebilir diye.. medyum elifeyi aradım üzerimde musallat olduğunu söyledi. inanmadım ilk başta ama gördüğüm şeylerden yaşadığım şeylerden sonra tekrardan elifeyi aradım ve çalışmalara başladık şuan.. allahım düzelirim inşallah

  4. 0532 066 39 09 bende bakım yaptırdım hocama o kadar her şeyi bilen bir hocaki mükemmel ne dediyse oldu ya

  5. MEDYUM SEDAT BEYİN NUMARASINI YAZAR MISINIZ??? YILDIZNAME BAKTIRMAK İSTİYORUM NE DERSE ÇIKIYORMUŞ??? GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACIM VAR

  6. sevgilim ukraynalı bir kıza aşık oldu birden hayatımız darmaduman oldu medyum sedat hocayı internetten bulmuştum aramak istedim kız büyü yaptırmış sevgilime sevgilim iş nedeniyle ukraynada çalışıyor. çalışmalara başladık şimdiden sevgilimde düzelmeler oldu işlem bitimine her şey eskisine dönecek inşallah

  7. eşim bir rus bayan için evini terk etmişti önce kaderime küsütüm ama sonra medyum sedat hocayı aradım kadın eşime aşk büyüsü yapmış ve gözünü karartmıştı büyü işlemlerle bozuldu eşim yuvasına döndü çok teşekkür ederim

  8. nerdeyse 2 yıldır ayrı olduğum eşime kavuşabilmek için medyum sadi hocayı arayarak muska yaptırmak için yardım istedim yardımları sonucu şimdi yine ilk göz agrım eşimleyim aramak isteyenler için nosu 0532 363 9334

  9. sevdiğim beni bırakmaz diyordum çok seviyorduk birbirimizi zamanla aramız acıldı beni aldattı bile seviyordum vazgeçmedim çocuğum vardı çünkü medyum sedat hoca ile görüştüm papaz büyüsü yapılmış gereken yapıldı etkisini gördüm çok şükür hala beraberiz yuvamda mutluyum

  10. Cok begenerek evlendik mutluyduk ama sonra şiddet başladı nasıl değişti anlam veremedim medyum sedat hocamı aradım muska yapılmış sagolsun gerekeni yaptı allah razı olsun şu an eskisi gibi mutluyuz

  11. GECEN DÖNEMLERDE İŞLERİMİN SAĞLIMIN HERŞEYİN TERS GİTTİGİ DÖNEMDE MEDYUM SEDAT HOCA İLE İRTİBAT KURDUM YAPTIGI BÜYÜ BOZMA İŞLEMİNDEN SONRA GÜZEL GÜNLERİME DÖNÜŞ YAPTIM SIZEDE LAZIMSA ARAYIN NUMARASI 532 066 39 09

  12. Ne yapsam olmuyor bütün kapılar kapanıyor iş bulamıyorum bakmam gereken bir annem vardı mesleğimde var bir gün medyum sedat ile görüştüm kilit büyüsü yapılmış açtırdım çok şükür allah razı olsun 2 hafta sonra işe girdim

  13. Annemin ve abimin istediği bir evlilik yaptım tanımıyorum bile çok çektim ağladım içki eve bakmıyordu çocuğumuz oldu medyum sedatı aradım kilit büyüsü söylediklerini yaptım çok şükür eşim artık ilgili bir baba ilgili bir eş mutluyum artık ihtiyacı olan arasın 0532 066 39 09

  14. sevgilim adamdan ayrılmak istiyorum fakat bırakmıyor onunla sonumu göremiyorum çünkü mutlu değilim ama ne yapsam ayrılmıyor medyumsedatı aradım kilit büyüsü çıktı allah razı olsun hemen etkisini gördüm sevigilim kendi isteğiyle benden ayrıldı

  15. selam evlendim ayrıldım bir de kızım var önceleri çok üzüldüm medyum sedat hoca ile konuştum kilit büyüsünü çözdürdüm fakat eski sevdiğim insanla görüştüm anlaştık evliliğe kara verdik kızımıda kabul etti meğerse kilit büyüsünden ayrılmışız allah razı olsun

  16. baktıklarında asırı çok mutlu biriydim ama içimde değildim hep sevdiklerimi kaybettim belkide odan hep bir korku endişe içimden atamıyordum onu medyum sedat ile görüştüm domuz yagı büyüsü yapılmış gerekenler yapıldı tesirini hemen gördüm allah razı olsun 0532 066 39 09

  17. hep kocam çok iyi ama görümcemlerden çok etkileniyordu çok çektim ne yapsam yaranamadım medyum sedat hocayı aradım mezar büyüsü yapılmış allah razı olsun artık iyi davranıyor her şey çözüldü ihtiyacı olan arasın 0532 066 39 09

  18. Ne yapsam olmuyordu ikna edemiyordum her yolu denedim kardeşime içki içmeyi bıraktıramıyordum böle mutluyum diyordu medyum sedat hoca ile görüştüm papaz büyüsü yapılmış gerekenler yapıldı çok şükür şimdi içki tedavisi görüyor ve içmiyor 0532 066 39 09

  19. sürekli derler hep ne kadar egitimli olursan ol ne kadar çalışkan olursan ol bişiler ters gidecekse gider benimde öyle oluyordu medyum sadi teli 0532 363 9334 arayana kadar yaptığı büyü bozma işlemi sayesinde herşey rayına girdi

  20. nedense benım bazı korkularım vardı hastaneye giremiyorum kalabalık yerler gidemiyorum hasta ziyaretine bile sonra herşeyden korkar oldum medyum SEDAT hocaya korku muskası yaptırdım çok şükür artık her yere gidebiliyorum allah razı olsun ihtiyacı olan arasın 0532 066 39 09

  21. sürekli derler hep ne kadar egitimli olursan ol ne kadar çalışkan olursan ol bişiler ters gidecekse gider benimde öyle oluyordu medyum mevlem teli  0549 588 80 80 arayana kadar yaptığı büyü bozma işlemi sayesinde herşey rayına girdi

  22. Hiç kimseyle konuşmak bile istemiyordum resmen hayata küsmüştüm dışarı bile çıkamazdım o hale geldim içimde bir korku başladı anlam veremediğim medyum mavlemi aradım muska çıktı ihtiyacı olan arasın

  23. Arkadaşlar
    Bende Sedat hocayla çalışmaya başladım
    4 gün oldu işlem devam ediyor ama aradığımda bazen açmıyor
    Çalışan varmı gerçekten nolur samimi bi şekilde cevap verin rica ediyorum

    • Tuğba hanım Sedat hocayla işlem yaptıran bir çok kişi var, seansta, duada vs olabilir, bu bir. İkincisi, onun verdiği okumaları yapmaz ve tamamlamadan ararsanız açmamış olabilir. Önce onun verdiği okumaları tamamlayın.

      • duygu şahin // 05 Haziran 2017 at 19:18 // Cevapla

        namaz saatlerinde aramayın.hocam 5 vakit namazını kılar.ama ben hocamı yıllardır tanırım.hiç sizin dediğiniz gibi değil.burda farklı yansıtmayın.

        • Tekrar merhaba
          Ben Sedat hocamla başlayalı 2 hafta oldu
          İnşallah güzel şeyler olucak
          Buradan da yazacağım…
          Umutla bekliyorum

      • Arkadaşlar
        Bugün 10.gün Sedat hocamla çalışalı
        Fakat malum durumumdan dolayı okuma yapamıyorum
        Bu durum dan dolayı sürem daha da uzun sürecek sanırım değil mi
        Benim durumumda olan bayan arkadaşlar varmı acaba

  24. Ne yapsam olmuyordu her yolu denedim kardeşime içki içmeyi bıraktıramıyordum medyum mavlem ile görüştüm papaz büyüsü yapılmış gerekenler yapıldı çok şükür şimdi içki tedavisi görüyor ve içmiyor 0549 588 80 80

  25. Selam çalıştığım yerde tanıştım sevgilimle çok güzeldi her şey süprizler hediyeler sonra nasıl oldu anlamadım ilgisiz davranmaya başladı medyum sedat hocayı aradım kilit büyüsü yapılmış gereken yapıldı etkisini gösterdi çok şükür evlilik düşünüyoruz

  26. eşim isteyerek evlendik fakat küfür etmeye dövmeye başladı medyum elife ablayı aradım mezar büyüsü yapılmış gereken yapıldı tesirini gördüm şimdi iyi davranıyor allah razı olsun ihtiyacı olan arasın

  27. Sevdiğim kızla bir türlü evlilik yoluna giremedik bir istiyor bir istemiyor çok kararsız seviyorum diyor ama olmuyor medyum SADİ hocayı aradım papaz büyüsü yapılmış evlenmeyelim diye allah razı olsun şu an düğünümüze 1 hafta kaldı çok mutluyuz

  28. kırmızı // 05 Mayıs 2017 at 17:46 // Cevapla

    Medyum SADİ ile görüştüm demin. Çok büyük sıkıntılarım vardı aileden falan kalan borçlardı evdeki problemlerdi huzursuzluktu bana süryani büyüsü yapmıuş olabileceklerini söyledi şimdi birlikte çalışmaya başlıyoruz sonuçları burdan yazıcam size. Ama kesin birşey varsa oda Medyum SADİ’nin çok yardımsever bir insan olduğu bekleyelim bakalım neler olacak

  29. Herkes ne zaman evleniyorsun diye soruyordu ve hep suskun kalıyordum çünkü ne yaparsam yapayım gönül işlerinde basiretim bağlanmış gibiydi en son internetten SEDAT HOCA’YI buldum kendisiyle bir kısmet açma işlemi yaptık Allahıma bin şükür dört hafta kısmetim açıldı ve şu an teklifler alıyorum birinden birini değerlendiricem artık evlenmek istiyorum, teşekkürler SEDAT HOCA

  30. Herkese selamlar gelinimle aramızdaki yildiz bir türlü barişmamişti hep tartisiyor hep kavga ediyorduk ve ister istemez oğlumlada sorunlar yaşiyorduk bir arkadasımın tavsiyesi ile medyum mehmet hocamla tanısıp ona işlem yaptirdik gelinim aslında sinirli biri değilmiş ama üstünde büyü varmıs ve nazar varmıs mehmet hoca temizledi şu an gelinimle iyyiz herkese tavsiye edebilirim mehmet hocayı iletişim tel : 0532 608 64 84

  31. İçimde olan sıkıntılar yüzünden nefes alamaz hale gelmiştim. Allah’ıma yalvarırken Sedat hoca birden internette karşıma çıktı. Hemen aradım yeri KADIKÖY Bahariyedeymiş hemen hocamın yanına gittim. Hayatımda gördüğüm en güvenilir en düzgün insan. 1 haftadır çalışıyoruz içimdeki tüm sıkıntılar gitti. Hocam nasıl başarıyorsunuz dedim çok şaşkınım. Şimdi hamile olduğumu öğrendim. Erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Barışmamız hiçin hemen Hocam bunun için bana AŞK BÜYÜSÜ yaptı. Bir yandan da rahmani okumalarımız devam ediyor. Şimdiden öyle bir heyecan bastırdı ve huzur bastırdı ki anlatamam.Sonuçları bekliyorum. Sedat hocamdan Allah razı olsun 0532 066 39 09

  32. renginizmir // 11 Nisan 2017 at 20:16 // Cevapla

    Verdiği dualar cektirdiği zikirler sayesinde sedat hocamın bütün dertlerimden ve sıkıntımdan kurtuldum huzur doldu icime işlerime güclerime şiddetle sedat hocamı öneririm kadiköyde ofisi var zaten yeri yurdu belli olan ilmi yüksek bir hocadır 0532 066 39 09

  33. 4 yil önce evlenmiştim eşimle ilk evliliğimdi bu benim 3 yil boyunca cok güzel bir evliliğimiz vardi birde cocugumuz oldu eşim kızına resmen aşıktı ama son 1 senedir değişmeler basladı kızıma ilgisi düştü bana karsı cok soğuk davranmaya basladı bir kadından şüphelendim şüphelerimdede haksız cıkmadım internet sitelerinde tavsiyelerden yola cıkarak medyum mehmet hocamı buldum ve aradım bir kadın oldugunu söyledi ve hemen ayırma işlemi yapti daha sonrada aşk büyüsü yapti 21 günlük işlem dedi ama daha kısa sürede eşim evine döndü tekrar bağlandi eskisi gibi kendisine cok teşekkür ediyor buradan herkese tavsiye ediyorum TeLefonu : 0532 608 64 84

  34. Medyum Taha Emire aşk büyüsü yaptırdım zamanında beni terk eden herkes bana geri döndü.Allah Medyum Taha Emirden razı olsun

  35. sedat hoca ile konuştum Rabbim böyle mübarek insanları başımızdan eksik etmesin hocam bir kaç kez dua yazdı eşim şimdi evine bağlı oldu Rabbim dualarımızı kabul etti Allah sedat hocadan razı olsun böyle gerçek mübarek insanlarda var bilin istedim.

  36. Burda yazılanlar hikaye gibi geliyo gercekmi bilemedim ki umutlarımız hayallerimiz gerçekleseceğini bilsem emin olsam durmam ama hüsrana uğramaktan korkuyorum lütfen gerçekten oldumu istedilleriniz dua yoluyla

  37. BENDE HOCA VE MEDYUMLARDAN ELİFE HOCAMLA BAŞARDIM DAHA ÖNCE BENDE ÇOK DOLANDIRILDIM AMA SONUNDA DOGRU KİŞİYİ BULDUM EŞİMLE BANA BAGLAMA BÜYÜSÜ YAPTI OLUMLU GELİŞMELERİ ALDIM.TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE TAVSİYE EDERİM KIBRIS DAN AHMET ..

  38. bende çalıştım istanbul medyumlarından sedat hocayla.adamın hiç kötü yanını görmedim.daha önce bende dolandırıldım.o yüzden korkuyla yaklaştım.ama hocayı tanıyınca ve harcadığı emeği görünce haksızlık ettiğimi düşündüm.beş parmağın beşi bir değil.bence her hocayı dolandırıcı diye düşünmemek lazım.tabi yinede karar sizin onun sayesinde işlerim yoluna girdi 0532 066 39 09

  39. izmirdeki medyumlardan lina hoca çok güvenilir bir medyum çoğu kez dolandırıldım. ama lina hocaya güvenebilirsinizn papaz büyüsü yaptırdım evliliğimizi son anda iyiye çevirdi gayette başarılı bir sorun yaşamadık hiç lina hocamla. çok samimi birisi teşekkürler hocam

  40. slm bende medyumlar medyumu sedat hocamızla çalışıyorum hergün yorum sitelerini kontrol ediyorum.acaba kötü bi yorum görürmüyüm diye ama hiç görmedim gerçekten herkes öve öve bitiremiyo demekki gerçek bir medyum en azından insanları dolandırmıyo 0532 066 39 09

  41. bende bugün büyü bozan medyumlardan mavlem hocayla çalışmaya başladım 15 gün sonra işim olacak inşallah ermeni büyüsü yaptırdım 15 gün sonra işim bitmiş olacak gelişmeleri tekrar yazıcam.eger işim olursa herkese tavsiye bunulucam isteyene telini verebilirim 0549 588 80 80

  42. 17 yıllık kocam 3 cocugumun babası evi terketti aramıza bir şeytan kadın girdi ve kocamı ayarttı evine barkına uğramaz beni gectim cocuklarını aramaz olmustu kocam komşumun ve arkadaslarımın önerisiyle hoca arayişina girdik medyum mehmet hocamı bulduk ve durumu baştan sonra anlattım geri getirme büyüsü yaparız o kadındanda kopaririz merak etme bu işi kendi işim gibi zevkle yaparım dedi itina ile ilgilenirim sen hic merak etme dedi güvendim ve başladık calısmaya dediği gibi tek tek sırayla yapti kocamı 21 gün icinde bana geri getirdi Benden kücük ama yinede saygı duyuyyorum mehmet hocama ve kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum TeLini bırakiyorum 0532 608 64 84

  43. slm ben elazigdan yazıyorum istanbula bir türlü gelmek nasip olmadı bu yaz gelecegim inşallah gelip sedat hocamın ellrinden öpecegim yıllardır eşimle aramızda bitmek bilmeyen bir huzursuzluk sogukluk vardı nerler yaptıysam olmadı son olarak yegenim netten medyumları araştırdı sedat hocayla görüştük bir tskım çalışmalar verdi bizede eşimle aramız düzelsin diye aşk duaları okuttu 3 ay boyunca valla bıkmadan okudum iyikide okumuşum daha okumalar bitmeden eşim deişmeye başladı sonuna kadar okudum tabi şimdi her gören ne olmuş bu adam ne yaptın kız adama diyorlar bana inanılmaz mutluyum hocamdan ALLAH bin kere razı olsun..

  44. bakım yapan medyumları araştırdım elife hoca harika bakım yapıyor kendim için baktırdım çok şükür bişey çıkmadı eşimle aramız çok iyi olsun beni çok sevsin diye baglama büyüsüde yaptırdım ohh on numara oldu eşim sözümün üstüne söz sölemiyo elife hoca süpermiş ben istediğim sonucu aldım sizde gidin muradınıza erin derim..

  45. güzel gözlümle bir türlü evlenemiyorduk ne oluyosa hep bir mani çıkıyordu bıkmıştık artık bu sorunlardan netten ankara medyumlarını araştırdık birlikle gittik medyum lina ya öyle bir papaz büyüsü yaptıki bize 2 hafta içersinde evlendik yaa yok böyle bişey şuan evliliyiz evliiiiii hala şokundayız bir ay oldu daha

  46. valla ben erkek arkadaşımı geri getirmek için medyum ve hocalardan mavleme gittim ermeni büyüsü yaptırdım 15 gün içinde sevgilim tıpış tıpış geldi bana mecbur gelecek yoksa yolarım valla onu mavlem hoca on numara okuldan herkese verdim telini bütün kızlar gidecek eminim çünki hepsini sevglileriyle sıkıntısı var kendim gittim sonucu gördüm mukemmel kesinlikle mavlemmmm 0549 588 80 80

  47. Kısa süre önce biriyle tanıstım gercekten önceleri cok sıcak cok ictenti arar sorar mesaj atar hic bos bırakmazdi kendini bana aşık ettirdi ama sonra ne olduysa birden hersey cok deişti ve benden gitti ben boğa burcuyum intikamcıyımdır böyle bırakamazdim internet sitelerinde dolaşırken medyum esat hocayla karsılastım ve işlem yaptirdim şimdi cok afedersiniz köpek misali haketti bunu esat hocamı tavsiye ederim bende numarasi 0532 478 64 57

  48. Merhaba
    Bende medyum arıyorum. Eski erkek arkadasimin bana dönmesini ve benimle evlenmesini istiyorum ve bunun için işlem yaptırmak istiyorum. Bende 2 kere dolandirildim ve artık para kaptırmadan istemiyorum.
    Lütfen sonuç ALDIĞINIz medyumlari yazabilir misiniz?
    Benim aklımda sedat hoca var.
    Yorumlarınızı bekliyorum

  49. Büyü yaptırmak istiyorum eşimi bağlamak için önerisi olan var mı

  50. arkdaşlar mavlem hocayı çok duydum gitmek istedim fakat yerim uzak oldugundan gidemedim telde görüştüm saatlerce dinledi beni sabırla daha sonra papaz büyüsü yaparak çalıştıgını söyledi bende kabul ettim çünki işimin olmasına çok ihtiyacım vardı mecburen yaptırdım iyiki yaptırmışım kısa zammanda sonuç aldım tavsiye ederim 0549 588 80 80

  51. sizlere medyum ve hocaalrdan işini çok iyi yapan sedat hocayı tavsiye ederim eniştem evden ayrılalı 2 yıl olmuştu ablam bunalıma girmişti çok ugraştık ama düzelmedi sonra sedat hoca götürdük o tedevi etti yaptıgı zikirlerle rahmani çalışmlarla kendine getirdi ablamı düzeldi gerçekten sedat hocayı tercih edebilirsiniz 0532 066 39 09

  52. arkadaşlar saglam ve güvenilir bir medyum arıyorsanınz en iyi medyumlar ve hocalar kim derseniz ben mavlemi tercih edin derim herkese güven olmuyo ama mavlem işinde uzman güvenle gidebilirsiniz hele ermeni büyüsü konusunda inanılmaz etkili bence deneyin derim 0549 588 80 80

  53. sa.benım kuafor dğkkanım var acalı 3 yıl oldu başlarda cok güzel işliyordu fakat 5 aydır müşteriler ayagnı kesti kapatmak üzereyim bi dünya borcla actım dükkanımı mmedyum 1vehocaları araştırdım sedat hocayı tanıma fırsatım oldu 3 haftalık bir süre zarfında öyle güzel acıldıki işlerim rızkım arttı bolluk bereket geldi dükkanıma şimdi müşteri dolup taşıyo HERŞEYİMİ hocama borcluyum

  54. medyum elife aşk büyüsü konusunda inanılmaz bir medyum arkadaşım sana onu tavsiye ederim kesinlikle gitmelisin başkasında zaman kaybetme elife çok iyi sonuçlar cıkarıyor istedigin neyse hemen olur ona git

  55. lina hocayı aranızda tavsiye eden varmı arkadaşlar gitmek istiyorum ama tanımıyorum kendisini ciddi anlamda bir medyuma gitmem gerek aşk büyüsü yaptırmak istiyorum lina hocayı duydum tavsiye eden varmı

  56. etkili büyü çeşitlerini araştırırken çok iyi kaşık büyüsü yapan medyum elifeyle tanıştım bende yaptırdım ya varya muhteşem bir medyum inanın bana cok faydasını göreceksiniz bana hak vereceginizden eminim denemekte fayda var

  57. biz ailece cok mutlu bir aileydik alt komsumuzun eviyle huzursuzlugu vardı bizi kıskanırdı hep bizaman sora bizim evdede sorunlar başladı alt komşumuzun büyü yapmış olmasından şüphelendik neticede öyle oldu ankarada medyumları araştırdık ve medyum linayla tanıştık onun sayesinde büyüden kurtulduk evimiz eski huzuruna kavuştu evimizi ordan taşıdık tabiki böyle insanalrdan mevlam korusun herkesi lina hoca cok etkili

  58. sedat hoca gerçek hocaymış arkadaşlar bunu eski bir hocadan oğrendim. Yani tanıdığım hocada sedat hocadan eskiden ders almış.sedat hocayı o kadar anlattıki hangisini yazıyım bilemedim.

  59. kardeşimi evlendireli 8 ay olmuştu birbirlerini severek evlendiler ne olduysa gelin sogudunu artık kardeşimle yaşamak istemedigini söyledi çok şaşkındık büyü yapıldıgınından şüphelendik ve büyü bozan medyumlardan sedat hocayla tanıştık itinalı bir şekilde yapılan büyüyü bozdu ALLAH ondan razı olsun kardeşimn yuvasını kurtardı ben sizlere sedat hocamı tavsiye ediyorum 0532 066 39 09

  60. ben maraştan yazıyorum sevgilim benle 6 aydır konuşmuyodu ayrılmış gibi birşeydik çok canım yanıyordu internetten araştırmalara girerken mavlem hocaya yazılanlar dikkatimi çekti aramak istedim iiyikide aramışım onunla çalışmaya başladğım andan itibaren beni aramaya merak etmeye başladı.

    • istihare rüya çözümleri ile ilgili tüm sıkıntılarıma mavlem hocayla son verdim. önce allah der el veren erenlerden şifa veriyor.kalbi çok temiz hocanın sanırım ondanda kaynaklarnıyor.bence istihare sizde düşünebilirsiniz ben çok memnun kaldım.

  61. Eski sevgilim beni tehdit ediyordu. Elinde fotoğrafların varmış internette yayınlayacak beni rezil edecekmis. O kadar korkuttuki geceme gunduzume bela olmuştu. Sedat hocaya durumu anlattım, endişelenme hersey düzelir dedi ve gercekten bir haftadan sonra rahatsız etmeyi bıraktı ve Özür diledi.sedat hocaya teşekkür ettim beni beladan kurtardigi için.bence medyumların medyumu sedat hocayla herkes çalışmalı.hocamın tel nosu 0532 066 39 09

  62. oğluma yıllardır kız arıyoduk evlendirmek için ama bitürlü olmadı. kısmetsizlik midir nedir yaşı da gelmişti en sonunda istanbulun en ünlü medyumu lina hocayı aradık. verdiği dualarla sabrettik okumalarımız oldu oğlumun kısmeti açıldı emeğine sağlık lina hocam güvenilir tek insandır kendisi

  63. Herkese merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve eşimin hayatında biri olduğunu öğrendim bu duruma daha fazla göz yumamıyordum hocalara gittim okumalar yakmalar herşeyi yaptık ama eşime yapılan işlem çok etkili ve herkesin çözmesi olanaksız bir durummuş kimse en ufak bir ışık bile yakmadı bana deli gibi medyum arıyorum çok kötü durumdaydım internet sitelerinde elife hanımın profilini inceledim gördüğüm olumlu cevaplarlada aramaya karar verdim ve aradım elife hanım kimsenin bozamadığı büyüyü bozdu ve yeniden bana aşık olması için canbar aşk büyüsü yaptı 22 gün sonunda da herşey normale döndü eşim evine geldi bana yeniden aşkla bakıyor teşekkür ederim elife hanım sizde elife hanımla çalışmak isterseniz eğer buyurun numarası ama kesinlikle çalışmalısınız. sevgiler selamlar dilerim herkese

  64. Selam arkadaşlar sedat hocanın adını çok duydum çalışmaya karar verdim.Bağlama duasi işlemini yaptırdık sevgilimi çok seviyorum gitmesini istemiyordum.Aslında onun üzerinde de büyü vardı o yüzden büyüyü bozdurup işlem yaptırmam gerekiyordu sanırım aradım konuştuk olanları anlattım tamda benim düşündüğüm gibi çıktı herşey sevgilimin üzerindeki büyüyüy bozdu ve bağlama duasi ile bana bağladı … Sizlerinde çalışıp olumlu sonuçlar alıcağınızdan eminim işini dört dörtlük yapıyor.Mutlaka görüşmelisiniz.numarası 0532 066 39 09

  65. En durust medyum tabiki sedat hocayla calisin ve sonucu gorun ister yuzyuze ister telde.benden size tavsiye olsun.

  66. hayatımın aşkı tek sevdıgım ınsanı kaybettım hemde bi hiç ugruna göz göre göre elimden kayıp gıdıyodu ve ben hiçbişey yapamıyodum aradan zaman gectı duydumkı baskası varmış hayatında sonra ondanda ayrılmış mavlem hocayı buldum konustum kendısıyle sevdigim çocuk için ermeni büyüsü yaptı ruya gibi bana döndü geri geldi resmen bu kadar olur hayatımda tanıdıgım en iyi hocalardan birisi iyiki tanımışım.sizde çalışmak isterseniz mavlem hocamın teli 0549 588 80 80

  67. sedat hoca diye birini buldum resmen Rabbim karşıma çıkardı o kadar mübarek bir insanki herşeyi bilen dürüst bir insan. geçen ay işlem yaptık hocamla bana kesin olur demedi ama oldu o kadar sevinçliyimki Allah sedat hocadan razı olsun ortada bu kadar dolandırıcı varken böyle dürüst insanlarında olması çok güzel sedat hocanın numarasını yazdım isteyen arayabilir 0532 066 39 09

  68. hocaların hocası medyum elifeyı merak edenler gidip konusun bişey kaybetmessınız illa bişey yaptırmanıza gerek yok kendı gozlerinizle görun sonuç alan arkadaşları bnde çok memnun ayrıldım elife hocamdan burdan sevgiler..

  69. arkadaşlar sonuç aldıgım hoca ünlü medyumlardan sedat hocadır çok fazla etkili diye bilirim çünki iki kere kız kardeşim gitti 3 kerede ben gittim aşk duaları rızık bollaştırma duaları kısmet açma duaları yapıyo aklınıza ne gelirse bir çok derde derman oluyo inanın onun kadar gerçekci bir medyum daha rast gelmez insana kimler çalıştıysa eminim benim kadar onlarda duacıdır hocama herkes güvenle gitsin boşa paranızı zamanınızı harçatmayın sahtekarlara hocamın teli 0532 066 39 09

  70. erkek arkadaşımı benden çalan en yakın kız arkadaşım için hewal hocaya gittim okadar ınanıp guvenıp kardeşım dedıgım ınsan resmen sevdıgım adamı elimden aldı neler hissettim neler yasadım sız dusunun hewal hoca bırebır ilgilendı benımle sevgılıme kaşık büyüsü yaptı kızada sogutma yaptı sevgılımın yakasından düşsün diye kısa surede sonuç aldık şükür allah razı olsun hewal hoca ve onun gibi hocalardan

  71. kaynanam eşimle beni ayırmak için kara büyü yaptırmış büyü bozan hocalar bulmak gercekten çok zor bnde rabia hocayı buldum ona anlattım durumu önce eşimle benim üstümdeki büyüyü kaldırdı kolay olmadı tabi uzun süre ugrastık sonra eşime beni ısındırmak için baglama büyüsü yaptık simdi çok şükür hersey yolunda gidiyo burdan rabıa hocaya selam olsun

  72. Mavlem hoca kim? Taniyan var mi?

    • ayşegül biçici // 20 Haziran 2016 at 10:15 // Cevapla

      ben mavlem hocayla çalışma yapıyorum onu çok seviyorum.çokta iyi yürekli bir hoca her türlü şekilde yardımcı oluyor isteynler arasın bence tel nosu 0549 588 80 80

  73. 6 aylık evliyken herşey yolunda giderken birden bire karım benden soğumaya başladı yanıma bile gelmeye yanıma yatmaya uzanmaya cekiniyordu istemiyordu bunu farkedebiliyordum beni istemiyordu artık birşeyler yapmaliydim cünkü karımı seviyordum medyum mehmet hocamı buldum bende herkes gibi soğumus senden dedi yaptiğin hareketler davranıslar soğutmus dedi bağlama büyüsü yaparız düzelir dedi dediği gibide oldu ödemede yardımcıda oldu ve eşim tekrar bana bağlandı kısa sürede medyum mehmet hocasm gercekten kralsın..saygılarımla

  74. istihare rüya görüyor mavlem hoca. gerçekleştiğini görenler şaşırsada bence mavlem hoca sonuna kadar özel bir güç.istihare fal yada rüya yorumlamak değil.herkes farklı özellikte yaratıldı,kimimiz bu farklı yönü duygu ve düşünceleri ilmi bilgi,inanç yoğunluğu ile yaşayıp hisseder,kimimiz bedensel zeka yetenekleri ile bu yönünü sergiler.bu nedenle tüm bu işleyiş enerjidir.bunu doğru kullanmak başarıya ulaşmaktır.ayrıca yeteneklerimiz bize özenle bahşedilmiş birer lütuf dur.bende bu konuda mavlem hocaya elçiyim.önce Allah dan dileyip el veren erenlerden sizlerede şifa sunar inş.mavlem hoca gerçekten tertemiz ilmi durugöz kalbe sahip.

  75. Her dert icin SEDAT hoca tek cozum arayin inanmasaniz 0532.066.39.09

  76. bende size medyum elife hocadan çare bulduğumu söyleyebilirim.çok iyi bir hoca işini çok iyii biliyor.her derde deva derim ben ancak çünkü benim çoooookkk derdim vardı yaram bir değildiki.herşeyi düzeltti.bende size elife hocayı öneririm.hocanın telefon numarsı bilgi almak isteyenler veya iletişime geçmek isteyenler için yazıyorum 0541 232 23 33

  77. azel allahverdiyev // 31 Mayıs 2016 at 16:32 // Cevapla

    men azerbaijandan yazıyorum sedat hoca ününü buralara kadar duyurdu deyirem 🙂 men çox hoşnut qalmışam onunlan calısmalarımız bir aydır devam edir ve inanılmaz deyisimler oldu kendimde ailemde iyiqi bulmusam hocamı

  78. muhammed ali // 31 Mayıs 2016 at 16:24 // Cevapla

    sedat hoca kadar iyi bir medyum görmedim düşünmeden arayabilirsiniz ortalık yalancılarla kaynıyor

    • haklısın hem dürüst hemde işinde çok usta biri.başı çok kalabalık çok fazla arayanı var ama inşa bir defada olsun beni oyalamadı.işlerimde beklediğimden iyi sonuçlar aldım.ben sedat hocamın ellerinden öperim.sizede öneririm arayın bence en iyi medyum hoca sedat hoca.hocamın tlf nosu 0532 066 39 09

  79. En iyi Medyum kesinlikle Medyum Sedat Hocamdır.Kendisinin çözemediği bir durum yoktur.Sadece dualarla çalışır.Herkese öneririm Medyum Sedat Hocamı.Hocamın numarası : 05320663909

  80. tahranlı taha emir hocaya saygılarımı gönderirim.lütden ulaşmak istiyorum bi numara falan bilen yokmu.nasıl ulaşmalıyım.görüşmek istiyorum.

  81. Arkadaşlar İstanbulda sedat hoca var,zaten herkes sedat hocayı tercih ediyor. bilmiyorum ama mutlaka arayın gerçekleri öğrenin ben dünya para teklif ettim hoca yine yapmadı bu kadar dürüst bi insan Allah yardımcınız olsun.

  82. ben geçen aylarda rabia hocayla iletişime geçtim.canbar aşk büyüsü yaptık.sonuçtan ve hocadan çok memnun kalmıştım.dolandırılmak istemeyenler için önerebilirim.

  83. duygu çan // 01 Mayıs 2016 at 21:32 // Cevapla

    bağlama büyüsüyle bana bağlayan sevgilimi sevgili sedat hocam! sizin gibi medyum daha yok 😉

  84. ben maraştan yazıyorum sevgilim benle 6 aydır konuşmuyodu ayrılmış gibi birşeydik çok canım yanıyordu internetten araştırmalara girerken sedat hocaya yazılanlar dikkatimi çekti aramak istedim iiyikide aramışım onunla çalışmaya başladğım andan itibaren beni aramaya merak etmeye başladı

  85. Sedat hocama kısmet actırma buyusu yaptrıdım ılk gunden ıse yaradı tlf lar kesılmedı o derece yanı 😀

    • ayşegül_brs // 13 Nisan 2016 at 20:54 // Cevapla

      sedat hocama benim güvenim sonsuz artık.dilesin benden ne dilerse o derece sedat hocama minnettarım.eşimi bana tekrar aşık etti, beni huzura kavuşturduya ben daha ne isterim.sedat hocamı herkese öneriyorum.ulaşmak isterseniz 0532 066 39 09 hocamın telini arayın.

    • Müge hanim bende sedat hocamla calistim uzerimdeki kotu varliklari aldi dua yoluyla cok etkisini gordum duzeldim 4 ay oldu sabirsizlikla bekliyorum bende hayatimda biri yok bakalim ins kismetim acilir sizin nasil oldu peki

  86. aşk bağlama büyüsü konusunda elife hocamı tek gecerim 3 arkadas işlem yaptirdik sırayla 3 ümüzünküde olumlu oldu büyü bozma ve büyü yapma konusunda elife hocamı önerebilirim. iyi calısmalar

  87. sevgilimden ayrldım bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyız hemen yapalım

  88. herkes gibi bende aldatıldığımı öğrendim hüsrana uğradım ve 1.5 yaşında kızım ne yapacaıgımı bılmıyordum elim kolum bağlanmıstı resmen en cokta bunu bana nasıl yapar dıe kendıme yedırememıstım tek kabullenemdıgım buydu dıgerınden eksıgım neydı dıe kendımı sorgulamktan alamamıstım sımdı ıse tek ıstegım hayatıma gerı kazanmaktı kızımla mesgul olmaktı cıdı anlamdada kızımı boşlamıştım ck ılgılenmeıstım hocama gıtım kendım bısıler yaptrıdım gerı donmeısnı ıstemıyordum cunku eskısı olamzdı tek ıstegım hayatımızdan cıksın gıtsın pıslıklerını bızede bulastırmasıydı SeDat hocam bunların hepsının hakkından geldı cok sukur ıyız sımdı kızım ve ben mutluyuzz.

  89. mrhablar herkese ben 4 ay önce biriyla tanıştım onu ılk gordugumde tutulmustum resmen ılk bakısta aşk olmustu ama hersey benim içimde tabı oda aynı sekılde hıssedıyormuydu bılmıyorum ama onu cok sevıyordum bir türlü bir araya gelememiştik hiç sevgili olamamaıştık elife abalam sayesinde aşk büyüsü yaparak bizi birleştirdi ve cok güzel bir ilişkim var cok mutluyumm

  90. Elife hocam sıze nekadar dua etsem azdır 6 yıldır gel gitler yaşıyordum ne sevgilim var diyebiliyordum nede yok dıyebiliyordum hocam sayesinde sonuca ulaştık onu bana bağladı ve bir daha hiç ne yarılık oldu ne küslük şimdilik hersey yolunda

    • ezgi-melek // 13 Nisan 2016 at 20:58 // Cevapla

      elife hocanın aşk büyüsüne diyecek lafım kalmadı azım açık kaldı resmen.ben herkese tavsiye ederim elife hocamı.en iyi medyum hoca bence sizde arayın ve görün sadece bunu söylemek istedim hocamın tel nosu 0541 232 23 33

  91. SEDAT hocama evimin bereketi için eşim için çocuğum için ve en cokta işim çin cunkü hiç bir zaman düzene girmemişti nereye gittiysem reddedilmiştim bunlara dair büyü yaptırdım herşey yoluna girdi şimdi.

  92. ben eski eşim ayrılalı 2.5 yıl oluyormahkeme mahkeme gezmıştık ama adam hala peşimi bırakmamıştı bende kurtulmak için sedat hocamı basvurdum durumumu anlattım saolsun bıca gıbı kestı ne yaptıysa allahrazıolsun ondan cok rahatım artık

  93. Jelibon_Jale // 18 Mart 2016 at 16:07 // Cevapla

    Gözlerimin güzelliği söylenir hep masmavi gözlerim var bir süre önce nişanlimdan ayrıldım hoşlanmadığım huyları ortaya çıkmıştı ve yol yakınken bitirmek istedim bir hafta sonra gözlerimi açamaycak hale gelmiştim ağrı bulanma kusmalar baş ağrıları medyum mehmet hocamın numarasını buldum biryerden ve aradım aslında bana geri getirme büyüsü yaptirmiş hemen cözdük ve bir koruma yazdı bana hoca şimdi düzene girdim saolsun mehmet hocam sayesinde düzeldim herkese öneririm medyum mehmet hocayı

  94. bursada hoca ararken derdimin dermanını istanbulda buldum.sevgiliyi geri döndürme büyüsü yaptık.gayet iyi sonuç verdi.

  95. Sadi Hocam // 07 Mart 2016 at 11:26 // Cevapla

    Sadi hocam İyiki varsınız siz harikasınız adınızı heryere yazıcamm.

    • slm herkese.ben bu siteye yorum yazan yazı yazan herkese teşekkür ederim.derdimin dermanını buraya yazan arkadaşlar sayesinde buldum.

      • bende teşekkür ediyorum.gerçekten arkadaşlar ellerinize yüreğinize sağlık.çok işe yaradı ben sedat hocayla çalıştım bilmek isteyenlere söylemek istedim.

  96. şenay kılıç // 01 Mart 2016 at 16:33 // Cevapla

    şırnaktan selam olsun sedat hocamla 1 hafta oldu çalışalı ama onun sayesinde yeniden doğmuş gibiyim hemde 1 haftada

  97. Benim kaynanam yok ama başımda birtane eltim var saolsun kaynanamı aratmıyor kaynanam olsaydı belkı bukadara gaddar olmazdı eltim için bir büyü istiyorum ne büyüsü olursa olsun yeterki bıraz büyüklüğünü bilip kenara cekip sussun.

    • deryalı günler // 07 Mayıs 2016 at 23:50 // Cevapla

      Ben size mavlem hocayı öneririm çok iyi bir hoca bende bu sayfada buldum. ben cikmazdayken çarem oldu allaha sukur söylediği tarihten önce tuttu işlemim ben iki defa dolandırildim ama son Mavlem hocayı buldum şükürler olsun ki bana dünyaları verdi herkese tavsiye ederim.

  98. 5 yıllık evlıyım ama eşim madde bağımlısı artık dayanmadım ve babamın evıne geldim 1tane kızım var ve bizi tehdit ediyor boşanmak istiyorum ama maddi durumum yok kurtulamıyorum bundan sabıkasıda var nolur benide ailemide kurtarın.

  99. benim 1.5 yaşında kızım var geceleri bazen uyumuyor korkuyor uyudugunda ağlayarak uyanıyor.sedat hocam bana da yardım edebilirmisiniz.

  100. Kesikle sedat hocayla görüsün 05320663909 bende kendisiyle çalışma yaptım imkansız dediğim şey hocam sayesinde gerçek oldu Hatta aylarca ağlayıp üzüldüğüme pişman oldum. neden daha önce kendisiyle görüşmedim şuanda çok mutluyum hocanın sayesinde yeniden doğdum.

  101. ben sevgilimle ayrıldım ne yaptıysam dönmedi.sonunda mavlem hocamın teline ulaştım ermeni büyüsü yaptı.en hızlı ve kesin çözüm oldu diyebilirim.mavlem hocamı da ben tavsiye etmek isterim.hocamın nosu 0549 588 80 80

    • kırmısım // 01 Mart 2016 at 15:07 // Cevapla

      slm herkese.ermeni büyüsü bende yaptırdım mavlem hocaya ve gerçekten netice aldım.çokta seviyprum mavlem hocam benim o.ellerinden öperim kendisinden allah razı olsun.

  102. Merhaba arkadaslar ben sedat hocayla calismak istiyorum ama cok dolandirildim para umrumda dehl ama suan hic elimde ayagmda kalmadi acaba uygunmudur kendisi

    • merhaba tuğçe.sedat hoca kadar güvenilir ve dürüst bi hoca görmedim şimdiye kadar.bence hiç bekleme derim.kendisi 70 yaşlarında ak saçlı nur yüzlü bi hoca.o kadar etkili ve deneyimliki anlatamam.ben şahsen çok memnun kaldım.üzerimdeki tüm olumsuzluklar gitti hatta eser kalmadı.sanada hayırlara vesile olur inşallah.

  103. Sedat hocam sizden okadar iyi sonuclar aldikki anlatamam heryere yazicam herkez mutlu olsun istiyorum 05320663909

  104. büyü yapmadan sadece okumalar ve dualarla yardım edebilecek bir medyum ariyorum arkadaşlar.bu havas uzmanları falan diye duyuyorum.yani havas ilmiyle falan yapabilecek hoca yokmu.nasıl anlatsam sadece dua istiyorum aslında.

    • o şekil arıyorsanız yani dualarla sedat hocayı arayın derim.inanılmaz bi nefesi var.birde hep rahmani çalışıyor.tam da anlattığınız gibi.

  105. İstanbul 34 // 13 Temmuz 2015 at 15:58 // Cevapla

    Rebeka hocamın kasık buyusune ayptırın derım daha bır kac cesıt var benım uygun olanı secmıstı kendıısı

  106. Heval hoca // 10 Temmuz 2015 at 23:25 // Cevapla

    HEval hoca ya giden varmı

  107. ben mavlem hocayı söylemek isterim sizlere yaptığı ermeni büyüsü o kadar etkili ve güzelki anlatamam.bence az laf çok icraat dedikleri şey mavlem hoca gibi birşey.etkisi 17.günde etkisini gösterdi ve muhteşem bi şekilde gösterdi.herkese selamlar.isteyenler 0549 588 80 80 arasın bence.

  108. sedat hoca elleri öpülesi adam.batan gemimi karaya çıkardı.yeniden onardı ellerime verdi.hiç güvenim kalmamıştı halbuki.herkes terketti battıkya. herkesin gerçek yüzünü görmek beni dahada kötü hale soktu.sedat hıca on numara bir adam.

  109. canbar aşk büyüsü yaptırdığımdan beri elifeye sevgilim beni terkedemez oldu kavga bile etmiyoruz o kadar aşkla bağlandık birbirimize :))) elife hocayı herkese tavsiye ediyorum telefon numarası vereyim isteyen herkes yardım alsın elife hocadan 0541 232 23 33

  110. sevgilimle sürekkli sorunlar yaşıyordum ayrılmakla ayrılmamak arasında kalıp duruyorduk hem olmuyo hem de vazgeçmek istemiyordum bigün internette elife hocaya denk geldim işinde çok usta olduğunu gördüm ve gerçekten dikkatimi çekti aramam gerektiğini düşündüm aradım durumu anlattım bağlama büyüsü yaptı anında etkili oldu bu kadar güzel olacağını bilseydim herşeyin önceden arardım elife hocam iyiki çıkmışsın karşıma :))

  111. ben medyum elife hocayla çalıştım.ask buyusu yaptı, sonuç aldim arkadaşlar.

  112. rabia hocayı tavsiye ederim fal tutkunları için.

  113. ya ben kibristan yaziyorum aradiğimde bile güvende hissettim kendimi tam olarakta öyle oldu imkansiz dediğim şeyleri elife yaptı onun sayesinde mutluluğa adim atmaya çok az kaldi 🙂

  114. ya bu elife hocanın kıbrısta çok ilgilendiği insan varmış doğru mu bu kadar ünlü mü bu hoca demekki her yaptığı oluyor ??

    • bende kıbrısta yaşıyorum.çokta memnun kaldım elife hocadan.bazan burayada geliyormuş ama ben istanbula gittim elife hocayla tanışmaya.böyle bir medyum bulduğum için gerçekten memnun kaldım.bende tavsiye etmek istedim elife hocamı size.

  115. turan ünlü // 21 Mayıs 2015 at 20:41 // Cevapla

    elifeye aşk büyüsü yaptırdım anında tuttu böyle muhteşemö yetenekli hoca daha ben görmedim :))

  116. ben kibristan yaziyorum elife kadar ünlü bir hoca daha gormeddim çünku mesafeler olmasına rağmen beni evlenmeye düşünduğum sevgilimle tekrardan barıştırdı bizi yine mutlu etti başardi bunu :))

  117. sedat hocanın teli 0532 066 39 09….doğrumudur ???

  118. sedat hoca gayet iyi bir insan,iyi bir hocadır.asla kandırmaz,işinide söke söke halleder.

    • sedat hoca adam gibi adam ya.ne kandırması tabikide en gerçekleri söylüyor ama bazen bizim işimize gelmiyor doğrular değilmi.ben sahteliklerle uğraşmak istemeyen kişilere sedat hocamı tercih etmelerini tavsiye ederm.hocamın tel nosu 0532 066 39 09

  119. sedat hocaya hayran kaldım.işini çok iyi yapıyor.

  120. evet elife hoca oldukça kaliteli bir insan,çalışmalarıda kendi gibi üst düzey.ben çok memnun kaldım,herkese başarılar dilerim.

  121. medyum elife hocaya teşekkür ederim.süper bir başarı sağladı bana.

  122. bende medyum elife hoca ile çalıştım,kendisine internetten medyum ararken rastladım.iyikide çalışmışım herşey çok güzel oldu,sonuç harikaaa.

  123. medyum sadi hoca benim babam oldu sanki.iş kariyer uzmanım, yol göstericim oldu.süper bir bilgelik var, okuduğu dualarıyla tüm engelleri kaldırdı.önceleri olmuş bir işte son anda kaybediyordum sadi hocaya teşekkür ederim.dualarına sağlık…..

  124. sadi hocaya kurşun döktürdüm,çok şaşkınım hala.o kadar iyi geldiki hayretler içindeyim.sanki üzerimde bin ton ağırlık varda gitmiş gibi…HERKESE ÖNERİRİM SADİ HOCAYA KURŞUN DÖKTÜRÜN !!!!!!!!

  125. bende sadi hocayla çalıştım.her işim yoluna girdi.süper bir hoca

  126. güvenilir medyum arıyorsanız http://www.sedathoca.com diyorum…

  127. işte ben büyü yaptırmak istemediğim için allah karşıma sedat hocayı çıkardı o kadar iyi niyetli ve melek gibi bir hoca ki ne dediyse yaptım ve ne dediyse anında oldu rahmani çalışmasıyla bütün her şeyim yoluna girdi..

  128. kahve falı // 26 Nisan 2015 at 13:54 // Cevapla

    ben merveye öyle bi aşıktım ki her zaman kahve falı baktırırdım bişeylerden umut beklerdim ta ki internette istanbulun en güvenilir medyumu yazana kadar karşıma elife çıktı yazılan yorumlar o kadar çok hoşuma gitti ki hemen aradım lafımı ikiletmeden bana yardım etti ve beklediğim sonuç anında oldu mutluluğumuzu ilk önce allaha sonra elifeye borçluyum..

  129. salih ayşen // 25 Nisan 2015 at 17:58 // Cevapla

    biz şuan evliyiz ama belirtmek istiyorum ki elife sayesinde bu evlilik.. o bizi birbirimize kavuşturdu ve evlendik sorunsuz bi şekilde elifeyi bulmasaydım bizi evlendirmezlerdi bile.. hocamı hala arar halini hatrını sorarım o olmasa nolurdu bilemiyorum bugünleri göremezdik belkide..

  130. o kadar aşk acısı çekiyodum ki ağlamaktan bi hal olmuştum derdime elife koştu.. öyle bir hoca ki bütün üzüntümü geçirdi bana yardım etti yarimi kavuşturdu bana..

  131. ben mavleme kestane büyüsü yaptırmak istiyorum yaptıran var mı ya da mavlemle daha önce hiç çalışan var mı ? adını çok duydum mükemmel bir hocaymış

    • mavlem diyorsunda ne diyorsun ara ve hemen konuş beklemeden üzülmek yerine bundan sonra mutlu olmak istiyorsan tabiiii. anında düzeltir seni öyle bir hocadır kendisi 🙂 549 588 80 80 numarası bu.

  132. ben mavleme kestane büyüsü yaptırdım kız bana aşık olmayı bırak bensiz yapamaz hale geldi işte istediğimde buydu şuan birbirmizi o kadar güzel tamamlıyoruz ki allah razı olsun mavlemden bizi kavuşturdu böyle güzel bir aşkla 🙂

  133. mavlem hoca tam bir hoca tabi etkili olacak.istanbulda çok tanındı,ismi öne çıktı.yurt dışından beri rağbet görüyor.

  134. mavlem hocanın karabiber buyusu çok ama çok etkiliiiiiiiii..

    • karabiber büyüsü // 01 Nisan 2016 at 19:25 // Cevapla

      mavlem hocamın karabiber büyüsünden bende sonuç aldım.mavlem hoca bu işi gayet güzel oturtuyor ama.valla böyle bir hocayla tanıştığıma mutluyum.hocamın emeğine sağlık.isteyenlere mavlem hocamın tel numarası 0549 588 80 80

  135. nerden ulaşacaz bu mavlem hocaya baktım internette sitesi yada benzer bir şey bulamadım.banada yardımcı olsanız lütfen.

  136. mavlem hocaya geçen yıl gitmiştik eşim için sürekli kavga ediyorduk, sonra çekti gitti.mavlem hoca bir büyü yaptı kadın ertesi güne yanıma geldi.valla ben hayret içinde kaldım,benden söylemesi.

  137. http://www.medyumsedat.com
    kesinlikle tavsiye ediyorum !!!!!!

  138. mavlem hocanın yaptığı ermeni büyüsü çok işe yaradı..herkese tavsiye ederim

  139. sedat hoca çok iyi bir hocadır yılların tecrübesi var.hemde hep aynı adreste gittiğin her daim ulaşabiliyorsun yardım anında.helal olsun sedat hocama.

  140. sedat hoca harika !!!! // 27 Mart 2015 at 20:13 // Cevapla

    sedat hocanın yaptığı aşk büyüsü meğer ne kadar kuvvetliymiş.başta bu kadarda olacağını düşünmemiştim.ama şaşırdım kaldım.öyle bir sevgilim geri döndüki harika!!!!

  141. medyum sedat hoca sen ne kadar büyük bir insansın.sen nasıl bir yüce insansınki benim o kadar zorluğumu çektin.çok ama çok teşekkür ederim.

  142. elife hocaya emeklerinden dolayı teşekkür ederim.bence elife hoca çalışmalarında gayet başarılı bir medyum.

  143. bende sadi hocayla çalışmak istiyorum.ne olur numarasını verin yanlış kişiyi aramak istemiyorum

  144. sadi hoca meğer aşk büyüsünde ne kadar iyi ve etkili bir medyummuş.çalışma yaptım geçen ay inanın 9.günde öyle bir etki ettiki inanamadım. oysaki erkek arkadaşım aramıyor, tellerimi meşgule alıyordu.

    • benimde sevgilim instagramdan facebooktan watsaptan aklına neresi gelirse her türlü sosyal paylaşımlardan engellemişti.aradığımda bağırıp çağırıyordu sadi hocayla aşk büyüsü ve benzer bir kaç çalışma yaptık 2 hafta geçti geçmedi teker teker engelleri kaldırdı sevgilim :)) bence sadi hoca aşk büyüsünde en iyi hoca.herkese öneririm..uzaklarda aramayın SADİ HOCA EN ETKİLİ MEDYUM !!!

  145. ben sadi hocaya canbar aşk büyüsü yaptırdım sesimi bile duymaya tahammül edemeyen insan şuan benim sesimi duymak için yalvarıyo resmen. teşekkürler sadi hocam siz olmazsanız bu iş imkansız olmazdı böyle..

  146. ben elifeye canbar aşk büyüsü yaptırdım bir gün sonrasında kapıma hediyelerle geldi çok ilginç bir olay yaşadım onu da anlatmak istiyorum herşey çok güzeldi ama elinde küçük bi kalpli kutu vardı onu uzattı açtım içi boştu sinirlendim dalga geçicek sandım sonrasında dedi ki benim minik kalbim bunun içinde bakma öyle bir sürü öpücük doldurdum kutunun içine hepsi sinmiştir üstüne diyince beni ağlama tutmuştu ama mutluluktan :’) allah razı olsun elifedenn

  147. demet kutay // 28 Şubat 2015 at 16:57 // Cevapla

    ben sadi hocanın üstüne hoca tanımam aşk büyüsü bağlama birleştirme canbar aşk adam bir mükemmelll

  148. bence bu aşk böyle gelmiş bundan sonra böyle giderdi benim için… onsuz yapamaz haldeydim herşeyi yapardım onun için elimden ne gelirse hazırdım yapmaya. en sonunda istanbulun en çok tıklanan medyum sadiyi buldum yorumlar çok hoşuma gitti ve aradım iyikide aramışım onu aradığım anda kısmetim açıldı bereketim geldi nasıl bir hocadır melek gibi.. çok çılgınca aşık olduğum aşkım şimdi bana çok çılgınca aşık eee ben sadi hocanın üstüne hoca tanımam bu durumda 🙂

  149. ben sadi hocaya bağlama büyüsü yaptırdım iyikide yaptırmışım şuan sevgilim benden ayrılamaz durumda

  150. benim etrafımda kimse yoktu hem sevgili hem arkadaş.. çok yalnızdım bu beni üzmekten dahada beter ediyordu en sonunda kısmetimin açılması için sadi hocayı aradımve ne yapmam gerektiğini sordum o da kendini bana bırak dedi şaşırmıştım ama herşeyi yapmaya hazırdım en sonunda sadi hoca hem bana okuduğu hem de okuttuğu dualarla kısmetimi açtı arkadaşlarım oldu çok kısmetlendim çokk 🙂

  151. Medyum Arıyorum | aradığınız medyum hakkında bilgiler burada

  152. sedat hoca oldukça deneyimli bir hocadır.emin olun her kişiye muhakkak bir güzellik katar…

  153. Selam arkadaşlar bende bağlama büyüsü için medyum arıyordum ama sedathocanın sayfasını ziyaret ettiğimde büyünün gereksiz olduğunu anladım dualar varken neden kötüye başvurur insan dualar en doğru ve kesin sonuç değil midir ???? 5 yıllık evliyim.yeni sayılırız.ama eşimde değişik tavırlar vardı bende önlem almak ve iyice kendime bağlamak için sedat hocama gittim iyikide gitmişim evliliğimin bitmesinden ve sorun yaşamakdan çok korkuyor ve bunalıyordum işim yaklaşık 14 gün içinde halledildi ve eşim şimdi flört dönemimizdeki gibi aşık bana teşekkürler SEDAT HOCAM İYİKİ VARSINIZ….

  154. derya-düşler // 13 Ocak 2015 at 21:01 // Cevapla

    iyi etkili aşk büyüsü yaptırdım ve keyfini sürüyorum.herşeyi elife hocaya borçluyum.

  155. öğrenci // 02 Ocak 2015 at 17:31 // Cevapla

    sadi hocaya bağlama büyüsü yaptırıcam dediğiniz kadar var mı cidden ?

    • sedat hocam bağlama birleştirme konusunda harika ötesi anında birleştirir sizi hatta sevgilin nişanlın eşin nae olursa senin peşinde koşar aşkından bırakamaz hale gelir eğer nefret ettiğin birisiyse de seni ondan ömür boyu uzaklaştırır o kadar söylüyorum sana sen anla

  156. tucoğlu897 // 23 Aralık 2014 at 17:49 // Cevapla

    sedat hoca sayeisnde bütün işlerim yoluna girdi allah razı olsun ondan

    • sedat hoca üstümdeki kötülükleri aldı beni temizledi duasıyla tüm işlerimi yoluna girdirdi karşıma hayırlı bi insan bile çıktı SEDAT HOCA DER SUSARIM DAHASINI TANIMAMMMMM

    • ooo arkadaşım sen ne diyosun anında oluyo diye bi laf var bilir misin başkasından duysam inanmazdım ama kendim yaşamışlığı olan biri olduğum için mutluluğuma diyecek yok şuan

  157. zorda kalma arkadaşım,hoca muhakkak seni kurtaracaktır, sakin ol..sedat hocanın sitesi http://www.sedathoca.com veya 0532 066 39 09

  158. Iyiki Sedat Hocayi Allah karsima cikardi sorunlarim cözüldü onun sayesinde. Herkese tavsiye ederim saygilarimla Nilsu

    • lütfen sedat hocanın numarasınıda verirmisiniz, kafam karıştı acil ulaşmam lazım.zor durumdayım,ancak sedat hoca çare olur bana !!!

  159. Sedat Hoca islerimi cok iyi hale getirdi

  160. ben elife hocaya büyü yaptırmak istiyorum yaptıran var mı çok duydum adını

  161. ben kötü şeylerin üstümden arındırılması için hangi hocaya gidebilirim çok korkuyorum artık düzelmem lazım bir an önce

    • hüseyincan // 26 Ekim 2014 at 19:14 // Cevapla

      O KONUDA EN USTA HOCA SEDAT HOCADIR KARDEŞİM DİREK GİTMEN LAZIM HATTA ARA BİLE SENİ SAPA SAĞLAM YAPAR YENİ DOĞMUŞ GİBİ

    • ediscankurt // 18 Kasım 2014 at 15:05 // Cevapla

      ya arkadaşlar sadi hocadan o kadar memnun kaldım ki yıkılan evimi mutluluğumu hayatımı düzeltti bütün kötü huylarımı aldı benden o ne mücevherdir o ne nefistir ki öyle beni baştan yarattı…

  162. şeydakırmızı // 15 Ekim 2014 at 22:49 // Cevapla

    benim nişanlım polisti lakin görüşmemiz çok zor oluyodu hep bir gün başka polis arkadaşının onunla farklı konuşmak istediğini telefondan yakaladım ama hiç pot kırmadım. benimkiside onunla konuşmak istiyomuş meğer baktım ikimiz aynı anda idare ediliyoruz. içimden ne laflar ediyorum ama hiç pot kırmıyorum. baktım ciddi ciddi bizim nişan bozulmaya gidiyo kız bi de sarışın hemen elime telefonumu aldığım gibi sadi hocayı aradım ve gereken büyüyü yaptırmak istediğimi söyledim. hocam da bakım yaptıktan sonra sağolsun tamam dedi. yaptırdım şöyle güzel bi aşk büyüsü şuan bana aşkından mesleğini bile bırakır yani o kadar görmek istiyo sürekli beni bu hocamın ellerine sağlık ya 🙂

  163. ben aşk büyüsü bağlama büyüsü falan yaptırmak istiyorum bilginiz var mı sizinde ? en iyisi kimdir sizce lütfen çok acil

    • tabikide kesinlikle elife son destek hep destek

    • kesinlikle elife ben yaptırdım anında tutuyo onun yaptığı

      • bence sadi de çok güzel yapıyo adamın nefsine hastayım o nasıl nefistir ki yaptığı her şey anında zamanında oluyo ya

        • ya arkadaşlar başımdan geçen bi olayı paylaşıyım sevgilim başka şehirde ben başka şehirdeyim bana hep yanıma gelceğini söylerdi ilişkimizde 6 yıllık bişey. inanmamak mümkün değil aramamalar sormalar yalanlar ne isterseniz vardı artık sevgilimde başka biri olduğu besbelliydi.uzaktayım bişeyde yapamıyorum aradım sedat hocamı anlattım durumu okudu üfledi banada dua verdi allahım ne güzel insanlar yaratıyosun ki sen sevgilim yanımdan gitmez oldu benimle birlikte kalıyo artık o ne güzel nefis ne güzel duadır öyle

  164. Allah sedat hocadan razı olsun..her şekilde sabretmesini bilen ve hocaya güvenen kazanıyor…

  165. birkaç hocayla çalıştım aynen diyaloglar şu şekilde ;
    -parayı yatırdın mı ?
    -evet hocam.
    -tamam şimdi işleme başlıyorum…
    aradan on gün geçiyor hocaya ulaşamıyorsun….on beş gün, yirmi gün arıyorum ve hoca aynen şöyle;
    -şimdi bu arada sana başka biri daha büyü yaptı işlemimiz tutmadı bir daha gönder 2 katı para …

    bıktım bu hocalardan

    • 🙂 haklısın nazan hanım bana da bir kere öyle olmuştu.sonra arkadaşım sedat hocayla tanıştırdı,hoca hep ilgilendi, tutmadı olmadı benzer mazeretler yapmadı işim olana kadar.

  166. benimde sorunlarım vardı eşim çok araştırma yaptı duymuş mavlem hocayı,gittik dehşet bir şekilde etkili büyüleri var.

  167. bu mavlem hocaya büyü ustası diyorlar doğrumu acaba. bende büyü belirtileri var sanki

  168. 4-5 yil kadar önce sedat hocayla çalıştım ve şimdi yine kendisine ulaşmaya calisyorum telini kaybetmişim.numarası olan varsa bana yazabilir mi??? şimdi başka bir sorunum için aramam lazım.şunu da söylemem gerekir ki muhteşem işler yapıyor.şimdiye kadar hiç aksilik yaşamadım

  169. MERHABA SEDAT HOCANIN ADINI ÇOK DUYMUŞTUM.TEK TEK ARAŞTIRDIM EN SONUNDA KENDİSİNE ULAŞTIM BULDUM.ÇALIŞMALARI ÇOK İYİ GEÇTİ GÜZEL SONUÇLAR ALDIM.

  170. Sevgilim beni bıraktı, instagram dan facebook dan watsaptan herseyden silmiş başka bir kızla fotosunu koymuş. Herkese rezil oldum o kadar sinirlendim ki elife hocayı arkadaşım önerdi aradım. 19.gunde Sevgilimi salya sumuk kapima getirdi.tum bayanlara elife hocayı duyurmak isterim….

  171. Sedat hoca seni karşıma ALLAH gönderdi. Sonra burda yorum yazarların tavsiyeleri için teşekkür ederim.herkes sedat hocanın ne kadar büyük bir medyum olduğunu anlaması geriyor.

  172. Eski sevgilim beni tehdit ediyordu. Elinde fotoğrafların varmış internette yayınlayacak beni rezil edecekmis. O kadar korkuttuki geceme gunduzume bela olmuştu. Sedat hocaya durumu anlattım, endişelenme hersey düzelir dedi ve gercekten bir haftadan sonra rahatsız etmeyi bıraktı ve Özür diledi.sedat hocaya teşekkür ettim beni beladan kurtardigi için.

  173. bende sedat hocayla çalışma yapmak istiyorum.tel yada adres varmı verebilirmisiniz.nasıl ulaşabilirim ??

    • sedat hocaya karar vermekle en doğru karar vermişsin.bende çalıştığım için söylüyorum her konuda iyi medyum. teli 0539 066 39 09

  174. üsküdarda oturuyorum istanbulun en ünlü büyü yapan hocası rabiaymış bunu duyunca ben durur muyum durmadım tabikide hemen aradım. hiç beni ikiletmen güzelce gerekeni yaptı ve oldu

  175. sedat hocaya çalışma yapmasını istedim sevdiğim erkek bana aşık olsun diye çok geçmeden oldu valla inanılır gibi değil hemde baya aşık oldu benimde istediğim buydu tabi teşekkürler SEDAT HOCAM 🙂

  176. üniversiteli genç // 10 Temmuz 2014 at 13:47 // Cevapla

    tekirdağ’da yaşıyorum ve sınıfımdan birine aşık oldum. o da okulun en yakışıklı çocuğuydu tabikide bana bakmadı. bende rabia hocaya canbar aşk büyüsü yaptırdım şimdi bize diyecek laf yok her şey tıkırında :))

  177. istanbulcu // 07 Temmuz 2014 at 14:25 // Cevapla

    mavlem hocaya ayırma büyüsü yaptırdım sevdiğiniz sizin yanınızda değilse eğer çare mavlem hoca anında çözüyo işi

  178. suat kolay // 06 Temmuz 2014 at 12:24 // Cevapla

    sevgilim daha iyisine layıkmışım diye beni bıraktı bunlar klasik bahanelerdi ama bendeki sevgide çok olduğu için çözümü rabia hocanın büyülerinde buldum. kaşık büyüsü yaptırdım ve sevgilim bana şuan deli gibi aşık. iki aşık mutlu mutlu geçiniyoruz ya 🙂

  179. rabia hocaya büyü yaptrdım bağlama büyüsü eşim evine gayet sadık ve her şey yolunda yaptırmayan kalmasın arkadaşlar 🙂

  180. rabia hocadan aldığım bakım çok işe yaradı tavsiye ederim sevgilim bana bağlandı hiç umursamaz sevmeyen insanın gözü benden başkasını görmez oldu 🙂

  181. Yatak odamda yatagin icinde Muska buldum o Kadar korktum ki anlatamam zaten esimden süphe duyuyordum.Arkadasim Sedat hocayi önerdi aradik bize büyü yapilmis.Sedat hoca kisa sürede büyüyü bozdu ve yuvamda huzur mutluluk rüzgarlari esiyor

  182. Sedat hoca hat eine geheime Macht irgendwie.Er hat so eine effektive Energie bin echt begeistert..

  183. Ben almanyada yasiyorum adim Nurgül..Sedat hocayla olan baglama büyüsü calismalari oldukca etkili.Sevgilimle aramda sorun kalmadi..
    Sedat hocayi herkese tavsiye ederim !!!!

  184. Selma Stuttgart // 09 Haziran 2014 at 14:10 // Cevapla

    Sedat Hocanin enerjisi cok yüksek,şimdiye kadar bu kadar etkili ve hızlı çözüm getiren bir medyum hoca ilk defa sedat hocada gördüm.çalışmalarını ve nasihatlarını cok beğeniyorum.

  185. Heike Köln // 06 Haziran 2014 at 16:02 // Cevapla

    Ich mag Sedat hocas Energie so sehr!

  186. ben kpss sınavından atamazken sedat hocayla iletişim kurduğumdan beri rızkım açıldı bereket geldi aksine sınavı nerdeyse tam puanla kazandım sedat hoca emektir başarıdır

  187. sessiz deniz // 02 Haziran 2014 at 15:43 // Cevapla

    Sedat hoca sayesinde ise yerleştim sınavı kazandım. Herkese ama herkese tavsiye ederim hocayi

  188. ben tokattan emre. velhasıl buraya yazma amacım diğer hocaların boş olup dua yoluyla en iyi halleden kişi sedat hocadır arayın görün derim

  189. bir ömür // 27 Mayıs 2014 at 23:12 // Cevapla

    ben evli bi kadınım. kocamdan sürekli şiddet görüyordum. ama içimdeki ona olan sevgi bambaşka. severek evlenmiştik oysaki. girdiği ortamlar onu değiştirdi benden soğudu. yuvamız yıkılma durumundayken yetişti bana sadi hocam. verdiği dualarla yuvam yıkılma durumundan kurtuldu eşim düzeldi bütün kötü özelliklerini bıraktı. şükürler olsun size sadi hocam

  190. medyum sedat hoca zaten yılların hocası deneyimli, yüksek oranda kuvvetli güçlere sahip. tabi almasını bilene

  191. evet ben aşk yok diyenlerdenim. normal zamanda makyajı çok yaparken bir gün zaten hiçbir istediğim olmuyo diyerek salıverdim kendimi çıktım dışarı. arkadaşlarla buluşcaz tabi. ya o da ne bu kadar şanssızlık olur mu. arkadaşımın yanında davetsiz bir misafir.o kadar yakışıklıydı ki yüzümü nasıl saklasam diye düşünürken bu durumun imkansız olduğunu farkettim. gözlerimi alamazken onun üstünde kendimi çok ezik hissettim. ama bana o halimle bile çok yakın davranıyodu. vesselam akşam oldu herkes evlere dağılacak görüşürüz derken bi öpücük kondu yanağıma o anda başladı bende bu aşk olayı. kendime inanamadım ben inanmayan birisiydim. telefonlar arkadaşlarıma anlatmalar derken bi gezme daha ayarladık ben makyajlıyım tabi süslüyüm her neyse buluştuk çocuğun sevgilisi aramasın mı olduğum yerde kalakaldım. bu şanssızlıklar olacak şey değildi her işim böyle olurdu benim. en sonunda bunun dualarla düzeleceğini kendime anca öyle gelebileceğimi düşündüm. bu işi dua sayesiyle en iyi yapan medyum sedat hocaydı. aradım durumu anlattım. 16 günlük süren bakım süremizde her şey nasıl bu kadar yoluna girebilirdi hayretlerdeydim hocama bunu dediğim zaman dahada oku aferin derdi. ahh sedat hocam siz olmasaydınız ben nasıl düzelebilirdim..

  192. ben lise son öğrencisiyim. üniverste son sınıfa giden birine aşık olmuştum. tanışmamız biraz enteresan ama herşey yolunda gözüküyordu. buluştuk gezdik mutluydum yanında o da sürekli öyle derdi. avuç içlerimi öperdi bu unutulmaz bir olaydır sevgi belirtisi.. ama hepsi bir anda yalan oldu her şey yaptığı tüm hareketler sözleri yalan doldu. unutmak mümkün deildi o sıralar. ne yapsamda dönderemedim kendime. en sonunda en çok tıklanan medyumlardan elifeyi buldum. çok güzel ve usta bir şekilde büyü yapıyormuş. aradım durumu anlattım böyle bişey yapabileceğinin mümkün olduğunu söyledi. başladık birlikle bir işe çok şükür şuan medyum elife sayesinde mutluluğumuza diyecek yok

  193. kesinçözüm // 19 Mayıs 2014 at 19:35 // Cevapla

    mavlem hocaya bende başvurdum ve istediğimi yaptı. sevgilimi benden ayıran kızı uzaklaştırdı bizden sonra bizi geri birleştirdi. ve mutluluğumuza diyecek yok mavlem hoca bi tane başka hoca yok !!!! no vereyim ilkyardım olsun :)) 0549 588 80 80

  194. takıntılı // 18 Mayıs 2014 at 21:34 // Cevapla

    mavlem hocaya nasıl ulaşabilirim büyü yapıyormuş çok ustaymış o konuda herkesten onun adını duyuyorum bilgisi olan paylaşabilir mi arkadaşlar ?

  195. malatyalı // 15 Mayıs 2014 at 20:12 // Cevapla

    malatyadan ilk önce hepinize sevgilerr. yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. büyü bozma üç harflilerden arınmak için en iyi hoca medyum elifedir bikeresinde. beni o kötü durumlardan kurtaran tek insandır o. yaşadığımı neler olduğu bi tek ben bilirim bir de başına gelenler.. görmek konuşmak insanın pskolojisini altüs eeden bir şey resmen. bir tek senin görebilmen gibi saçma ve korkunç. onları benden kurtaran sadece medyum elifeydi. uğraştı çabaladı sonunda oldu hemde kısa bir sürede. tavsiyemdir arkadaşlar kesine kesin

  196. kötüolaylar // 12 Nisan 2014 at 21:29 // Cevapla

    merhaba arkadaşlar ben sinopta oturan bir genç kızım. sevgilimle sürekli kavga etmekten çok kötü olaylar yaşadım. bu olumsuzluğun üstüne kötü şeyler bana bulaştı üç harfliler gibi. pskolojim altüst oldu. çok hocayı aradım ama hepsi geçiştirmek için bişeyler diyordu. en sonunda elife hocayı buldum bakım sürecinde beni bu durumdan kurtaran tek hoca elife

  197. 30 yaşında tabiri caizse yakışıklı başarılı bir avukatım bir hatuna aşık oldum başta azda olsa ilgilendi ama sonra nuh dedi peygamber demedi..Aşk bu bedene hak ise, can ve cami çekende kilise, ten sönmeden bitmez bu hadise, beni yanlış anlama şikayetim yok ama ben aşkı böyle bildim gel merhem ol yarama dedim kıza, yok yine kim istemezki böyle erkek bir adamın sevgisini.öldüm bittim internetten araştırma yaptım.benim için en mantıklısı sedat hoca oldu. dedim hoca kurtar ocağına düştüm çok seviyom bu hatunu. sedat hoca bir dua okudu dünyam döndü.hayatta inanmazdım böyle şeylere.hatunda benim oldu işlerim de arttı o kadar başarılı hissediyorumki kendimi.sağolsun sedat hoca her konudan anlayan aydın bir insan,her konudada yönlendirme yaptı bana şimdi ise iş kariyer danışmanım sanki, hocaya sormadan iş almaya korkuyorum. Allah başımızdan eksik etmesin bu şekilde güçlü insanları.

  198. medyum sedat inançlı // 05 Nisan 2014 at 13:25 // Cevapla

    Anadolu inançlarına göre medyum yada hoca olarak aklımızda ibadetlere uyan, kul hakkı yemeyen, Allah rızası için doğruluktan ayrılmayan nur yüzlü bir hoca profili aklımıza gelirya medyum sedat hoca efendi aynen öyle. tebrik ediyorum medyumluğun hakkını tam anlamıyla verdiği için

  199. EFELERİN EFESİİ // 02 Nisan 2014 at 20:34 // Cevapla

    Selamın aleyküm kardeşlerim benim işlerim hep bozuk sürekli bir uğursuzluk karabulut tepemde beni rahatsız ediyor hocalara gittim dualar okuttum muskalar yazdırdım kaç tane ev semt şehir değiştirdim ama hiç biri fayda etmedi bende internette medyum hoca arayışında bulundum sedat hocanın profiline denk gelince kafama dank etti hemen iletişime geçtim bana kısmet açma için gerekli duaları ayetleri verdi okudum bitirdim işlerim yoluna girdi mutlu huzurlu uyanıyordum zevkle işime gidip geliyordum ardında büyüden korunma için okuttum kendimi. halimden memnunum sizde çalışmak isterseniz 0532 066 39 09 bu numaradan ulaşabilirsiniz hocama

  200. Evde duramaz hale gelmiştim sürekli çığlıklar atıyordum herkes korkuyordu benden deli olmuş diyorlardı herkesin beni deli sanıp üzülmesine mi üzeleyim yoksa giden sağlığıma mı hiçbir tıbbı açıklaması olmayan bu hal bnei en sonunda gerçekten delirtecekti tavsiye üzerine medyum sedat hocayı aradım büyüyü çözdü sorunumu halletti bir kaç günde beni kuş gibi hafifletti şükürler olsun.hayatım boyunca böyle güzel uyku uyuduğumu hatırlamıyorum kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş teşekkürler sedat hocam !

  201. limon bahçesi // 26 Mart 2014 at 10:35 // Cevapla

    yahu bu mavlem medyuma önceki gün gittim dehşet ötesi resmen !!!

  202. doğru adres // 23 Mart 2014 at 01:03 // Cevapla

    sadi hoca istanbulun bir numaralı hocası yalan yanlış şeylere aldanmayın arkadaşım durma hemen ara derim hoca mı sırdaş mı bağımlılık mı çözemezsin arayınca

  203. platonik aşık // 21 Mart 2014 at 14:59 // Cevapla

    sevdiğim erkeği kendime döndermem için illa büyü mü yaptırmam lazım ben dua yoluyla olsun istiyorum sadi hocayı herkes çok öeriyor doğru mudur

  204. amasyalı // 20 Mart 2014 at 12:57 // Cevapla

    kesinlikle doğru adrestesin derim sadi hocanın üstüne hoca tanımam

  205. bizeçokgünahetmişsin // 17 Mart 2014 at 00:56 // Cevapla

    büyü bozmak için en çok sadi hocayı öneriyorlar sizlerden de bilgi almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

  206. evet bende duydum medyum elife bu konularda çok iyiymiş numarasnı bilen ya da ulaşabilen var mıdır aranızda varsa no yazabilir mi

  207. kahraman rüzgar // 12 Mart 2014 at 14:47 // Cevapla

    bende kaşık büyüsü yaptırmak istiyorum bunu en iyi yapan medyum elifeymiş doğru mudur arkadaşlar??

  208. şeyda ikizim // 09 Mart 2014 at 12:40 // Cevapla

    korkuyorum siz yan etkisini gördünüz mü arkadaşlar aşk büyüsü hakkında tavsiye alabiliyoz mu ??

  209. ayrılmayan-esmer-kumrular // 08 Mart 2014 at 00:36 // Cevapla

    şimdi size çok ilginç ve gerçek bir hikaye anlatacağım.benim bir sevgilim var ve alkol vs böyle şeylrin bağımlısı. ben erkeğim yani bunu yapan benim sevgilim kız.. onu düzeltmek için elimden geleni yaptım yapıyorumda ama gittikçe durumu kötüleşiyo ve canımdan can gidiyomuş gibi. bana olan sevgisinin önüne kötü alışkanlıkları geçti ne yapsam yaranamıyorum artık. gerçek seven bu durumdada yanında olur ve ben her zaman yanındayım. herkes duayı normalde kendi için okur düzelmek için falan. en sonunda sürekli irtibatta olduğum sadi hocamı aradım. sağolsun 2 yıldır tanıyorum kendisi güvendiğim sırdaşım hocam herşeyim. ve ben kız arkadaşımı düzeltmek için herşeyi yapmaya razıydım. hocama bu durumu anlattım kız arkadaşımın düzelmesi için onun kendi okuması gereken duaları ben okudum. sürekli durmadan bıkmadan yorulmadan. çünkü o benim geleceğimdi. hocamda söyledi sizin geleceğiniz çok açık kısmetin o diye.. hocamın dediği hiçbir sözden dışarı çıkmazdım. bu sözü ondan duyunca dahada inatla hırsla her gün düzelmesi için dualarımı okudum. hocamla sürekli irtibatttayım tabi. çok şükür onun sayesindeki kız arkadaşım kendine dönmeye kıendi olmaya başladı. ilk aşıklar giibi hiçbirşey olmamış gibi zamanla düzelmeye yine çok mutlu olmaya başladık. arakdaşlar medyum sadi hocanın dediği hiçbir sözden dışarı çıkmayın. o herşeyi biliyor herkes için en doğrusunu yaptırıyor. o benim hayatımı bana yeniden kazandıran insan. sadi hoca herşey gözüm kapalı herkese önerebileceğim tek hoca……..

  210. medyum mavlem !! // 06 Mart 2014 at 22:27 // Cevapla

    mavlem hoca diye biri varmışşş !!! yerini bilen yada ulaşabileceğim bir teli varmı. çok etkili diyorlar. bir sürü kişiler gidiyormuş

  211. salamantor // 01 Mart 2014 at 00:24 // Cevapla

    Selam arkadaşlar ben elife hanımla ermeni büyüsünü yaptırdım çokda memnun kaldım açıkçası bu kadar bir sonuç elde edeceğim aklımın ucundan geçmezdi ben İstanbul dışında yaşıyorum bunu elife hanıma sorduğumda hayır hiçbir kötü yanı olmaz dedi bana yani yanına gitmemize gerek yokmuş sizde çalışmalarınızı yapın bir an önce başka sahtekarlarla zaman kaybetmeyin bence !!!

    • yakın arkadaşımın tavsiyesi ile elife hanımla tanıştım sıkıntımı anlattım muhabbet büyüsü yaptırdım etkileyici ve kısa sürede olumlu sonuçlar elde ettim eşimden çok şikayetçiydim çok konuşur kafamı boş yere şişirirdi evde ne dirlik ne düzen kalmıştı korkuyla yaklaşsamda içimden bir ses hep vazgeçme dedi bende vazgeçmedim on parmağın onuda bir olmuyormuş çünkü. sizde medyum elife hanım ile çalışın derim

  212. ben de medyum yorumlarımdan faydalanmak istiyorum. kararsızım

  213. trakyalı15 // 23 Şubat 2014 at 10:03 // Cevapla

    ilgisiz bırakmayan ve güvenilir tek hocadır hocam ellerinizden öpüyorum iyiki varsınız. bende dua okudum arkadaşlar huzurun içinde buldum kendimi. içiniz daralıyorsa bile arayın öyle bir huzurdur hocamın verdiği dualar

  214. dumlupınar // 21 Şubat 2014 at 00:01 // Cevapla

    kesinlikle önerimdir sadi hoca banda baktı benide düzeltti her işim rast gitmeye başladığı verdiği dualar sayesinde…….

  215. isimvermekistemeyenkız // 20 Şubat 2014 at 14:57 // Cevapla

    ben 21 yaşında bir kızım sevdiğim çocukla aynı fakültedeydik. yüzüne baktığımda huzurun anlamını onda görüyodum resmen. öyle bir his vardı ki içimde çok belli etsem gider belli etmesem bana gelmez. bilirsiniz normalde erkeklerin açılması gerekir böyle konularda ama nafile. yok ben yaptım bunu.rüya desen değil gerçek desen şaka gibi 2 gün çok güzel vakit geçirdik ve sürekli şükür ediyordum. mutluluktan aklıma gelen tek şey allaha şükür etmekti. ta ki bi sonraki gün acı gerçeklerle karşılaşıncaya kadar.. tanımamazlıktan gelmeler mi dersiniz yüzüme bakmamalar mi merhaba desem tanışıyor muyuz diyecekti resmen. yediremedim kendime bunu hiç bir kız yediremez. içim içimi yiyo ölüyorum sanki diyodum. yok olmuyodu böyle yoğun bi araştırmaya girdim en güvenilir medyum kimdir en güvenilir hoca kimdir diye. böyle ben buraya şuanda nasıl yorum yazıyorsam önceki yazılan yorumları okudum ve çok dikkatimi çekti. ağlama aşamasındayken bi anda arayıverdim. korkuyo muydum evet hemde çok. ama telefonu açar açmaz dua oku dönecek diyen bir hocadan ben nasıl korkabilirim. allahıma şükürler olsun ki sadi hocamı bulmuşum. dediklerini ikiletmedim her dediğini yaptım her verdiği duayı okudum. çok güveniyodum boşa çıkmadı hiçbir şey.. onun emeğine sağlık nuru yüzüne yansımış insan. ben okudum o okudu herşey nasıl bu kadar yolunda giderdi şaşkındım. ee tabi ben bu iyiliği karşılıksız bırakır mıyım sadi hocamın adresine güzelde bir çiçek yolladım teşekkür için. ve şimdi biz nişanlıyız arkadaşlar sadi hocamın duaları sayesinde. kesin kesin önerimdir sadi hoca tek güvenilir en güvenilir hocadır.

  216. NİHALEEÇAYDANLIIIK // 18 Şubat 2014 at 11:47 // Cevapla

    Merhaba arkadaşlar bende medyum hoca tavsiyesinde bulunmak istiyorum 3 senedir çözülmeyen bir sorunumu sadece 8 gün içerisinde çözdü ve o kadar rahata erdim ki kelimelerle anlatamam inanın.. Allahıma her zaman dua ettim gönlüme göre ver rabbim diye sonunda dualarım kabul oldu rabbim sesimi duydu tabi sedat hocanın emeklerinide hiçe sayamam. hakkında yorumlar gerçekden çok doğru önemli olan inanmak niyetinizi hep güzel tutun. ben hep derim , başarmanın yarısı inanmaktır çok klasik ama oldukça doğru bir söz. hayırlı günler dilerim

  217. goncagül doğan // 16 Şubat 2014 at 13:46 // Cevapla

    merhaba arkadaşlar ben 28 yaşında gazateci bir bayanım. benim sorunum tamamen kısmetsizlikti. arkadaş tavsiyesiyle sadi hocayı aradım. bana o kadar çok tavsiye verdi ki dualar verdi oku dedi. okudum ama sıkılmıştım yalana gerek yok birşey olmuyor diye düşünüyordum. aradım ve okumak istemediğimi söyledim. oku kızım oku çok güzel kısmetin var sadece oku sen okudukça sana dahada yakınlaşacak sabret dedi. bekleyemedim ve inanın ki onun sözünü dinlemediğim için çok pişmanım. başka birisiyle evlendim aradan iki yıl geçti alkolik biri oldu çıktı başıma inmeyen cam pencere kalmadı. ağlayarak aradım onu hiç unutmam. ağlamaktan özür bile diyemedim ama ne faydaydı.. paylaşmak istedim sizlerle ki hocamın söylediği her şeyi yapın. o her şeyi gören bilen iyi kalpli bir melek resmen..

  218. ben üniverste öğrencisiyim lise sona giden bi kıza aşık olmuştum aslında duygularımız karşılıklıydı ama aramızda kademe farkı olduğu için ne zamanımız birbirine uyuyordu ne de görüşebilmek konuşabilmek.. etkilenmiştim çok fazlasıyla benden başka birinin olmamalıydı tüm düşüncem buydu. ama ne yapsam olamadık en sonunda internetteki araştırmalarımla sadi hocanın bu konularda çok yetenekli ve usta olduğunu gördüm yorumlardan. çok dikkatimi çekti ve aramam gerektiğini düşündüm. uzun lafın kısası iyiki varmışım sadi hocamı. sorunlarımı bıkmadan dinleyen her şeye çözüm bulmaya çalışan birisi. helal olsun güzel kalbinden öpüyorum sadi hocamı. verdiği dualarla üstümdeki kötü enerjiyi attım her şey yolundaydı ilk önce allah sonra onun sayesinde. hem dert ortağım hem de canımdan çok sevdiğim hocam diyebilirim…

  219. büyü bozmak için yapılması gerekenler neler acaba arkadaşlar. ben kendimde kara büyü olduğunu düşünüyorum yada ölüm büyüsü. sürekli intihar etmeyi düşünüyorum çünki

    • sedat hocayı ara istersen benzer durum bende de olmuştu. sedat hoca beni 3 günde kendime getirtti vallaha istersen no vereyim 0532 066 39 09

  220. oğluma yıllardır kız arıyoduk evlendirmek için ama bitürlü olmadı. kısmetsizlik midir nedir yaşı da gelmişti en sonunda istanbulun en ünlü medyumu sadi hocayı aradık. verdiği dualarla sabrettik okumalarımız oldu oğlumun kısmeti açıldı emeğine sağlık sadi hocam güvenilir tek insandır kendisi

  221. kesinlikle her medyuma inanmayın benim sorunlarıma çözüm bulan tek insan sadi hocadır başka kimse değil. çoğu ortada para almak için medyumum diyor ama yalan dolan çoğu. çekinmeden arayabileceğiniz ve güvenebileceğiniz tek hoca sadi hocadır tavsiyem arkadaşlar.

  222. niğdelim // 18 Ocak 2014 at 12:17 // Cevapla

    Garantili bir şekilde güvenilirce işleminizi yaptırmak istiyorsanız medyumları aramadan önce yorumlarını okumanızda fayda var.

Yorum yap

Email adresiniz yayınlanmayacak.


*